Kl: 21:39
Farrier Skift, galopp på målrakan med chans för vinst, trist avslutning.
Vi sammanfattar dagen med tre bra prestationer, Igloo, Hiawatha och Jetset. Utförligare referat från loppen kommer imorgon.

Kl: 21:24
Hiawatha blev 2:a på målfoto och Igloo 2:a efter ett fantastiskt lopp med både startgalopp och galopp i sista kurvan.

Kl: 20:27
Golden blev 7:a eller 8:a och var ganska dålig, var Kents kommentar direkt efter loppet.
Nu satsar vi på lopp 8 och Hiawatha Skift...

Kl: 20:04
Det verkar som Hiawatha fick värma utanför banan, Igloo Skift värmde precis på banan, inledningsvis såg det inget vidare ut, men under andra varvet såg det något bättre ut, men inget extra säger Kent.
Nu är det snart dags för start, för Golden Skift....
Kl: 19:54
Per vann lopp 4 och hann inte ut och värma Hiawatha Skift, vi får se hur de löser det.

Kl: 19:26
Golden har värmt, positiva rapporter från Elisabet, Golden verkar pigg och glad

Kl: 18:19
Installerade och klara på Resturangen, återkommer när vi fått mer information

Kl: 18:49
Hiawatha Skift värmer efter lopp 4, klockan 19:40, Hiawatha kommer att gå utan skor idag.
Igloo Skift värmer efter lopp 5, klockan 19:45
Golden kommer inte att värma på banan vilket antagligen också gäller för Farrier Skift